Mókus gondolatai

Szellemes kilencedik

Szellemes egy kilencedik hónapunk lett. Pont Halloweenre esett. Nem tagadom, életem legjobb Halloween bulija volt. Pedig nem mentünk sehova. Viszont hozzánk jöttek.Nagyon jó barátok voltak nálunk, és rájöttem, ők hiányoztak ahhoz, hogy ne idegennek érezzem végre magam közel 4 év után Angliában. Tudom, sokszor írtam, otthon érzem magam, de a hiányérzet mindig is ott volt. Az… Tovább »

XXXI és egy fél

Idén sem maradhat el a szülinapos bejegyzés. Amennyire féltem én ettől a 30. évtől annyira jól sikerült. Gondolom nem kell mondanom, fénypontja a terhességem és Eric születése volt. De ha már Ericnél tartunk, pont a szülinapom után két nappal betöltötte a fél évét. Na, és persze simán ráver a kortársaira. Akkora kíváncsiság van benne, hogy ennek köszönhetően egyedül,… Tovább »

Mindig kell egy barát…

“Minden barátság alapja az őszinteség. (…) Két ember között mindig ott kezdődik, hogy egymásra bízzák a titkaikat” /Rejtő Jenő/ Egyszer egy ismerősöm azt mondta nekem, hogy neki nincs különösebben szüksége barátokra. Neki ott a férje, a gyereke. Ez kiteszi a mindennapjait és a férjében megtalálta a legjobb barátot.Akkor arra gondoltam; szegény, mennyire magányos.Nos, ma már… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!