Mókus gondolatai

Jár a baba… jár?

Megint mozgalmas pár hetünk volt. Pedig minden csak egy ártatlan orr dugulással kezdődött.Végül annyira elhatalmasodott szegényemen, hogy elő kellett venni a rettenetet.. Más néven az orrszi-porszit.Szerintem nálunk ( szülőknél) jobban csak a gyerek utálhatja. Itt Angliában ez egyáltalán nem ismert, csak a gusztustalanabbik változata. Mikor is ezt a csövet nem a porszívó végébe dugod, hanem a… Tovább »

Nem szégyen a futás és hasznos

Telik-múlik az idő, és ezt leginkább Eric fejlődésén látom. Hatalmasat nőtt és változott. Egy pillanat alatt elrepült 4 hónap.Nagyon ügyeskedik, hiszen már hasra fordul és vissza. Nyúl a tárgyak után, két kézzel is megfogja azokat. Múltkor, mikor a karomban volt, kinyújtotta a kezét és megveregette B hátát. Gondolom nem tetszett neki, hogy háttal volt. 🙂Rengeteg… Tovább »

A ruha teszi az embert…

Eltűntem egy jó időre, de meg volt rá a nyomós okom.Kerestem önmagam. Vagyis ismerkedtem az új “én”-el. Nem volt könnyű újra felismerni az erényeimet.Egy szülés, főleg ha nehéz, megváltoztat mindent. Átírja a baráti kapcsolataidat, a házasságodat, a napi rutinjaidat, sőt, még a tested sem lesz a régi.Sok olyan dologgal találkoztam az elmúlt két hónapban, amiről nekem… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!