Mókus gondolatai

32 + 1,5

A szokásos szülinapi bejegyzés nem maradhat el. Még akkor sem, ha most épp máshol vagyok. Ott, ahol mindig is szerettem volna lenni. Ahol mindig süt a Nap. Ahol delfinek úszkálnak a vízben, és pálmafák nőnek a földből. Ahol az emberek bikiniben és papucsban mennek végig a sétáló utcákon. De hadd tekintsek vissza az elmúlt egy… Tovább »

Te választottad!/ It’s your choice!

Nem tudom elhinni, de igen, megcsináltuk! Húzzuk ki magunkat (apa, baba, anya) és veregessük meg a vállunkat, ugyanis 31.-n lesz egy éve, hogy megszületett életem értelme. A legjobb az egészben, hogy apa, baba és én is egyben vagyunk, sőt, még a házasságunk is! Mindenki túlélte az első évet. Pedig voltak néha kételyeim..Nem írtam szándékossan a blogba, mert nem vagyok egy… Tovább »

XXXI és egy fél

Idén sem maradhat el a szülinapos bejegyzés. Amennyire féltem én ettől a 30. évtől annyira jól sikerült. Gondolom nem kell mondanom, fénypontja a terhességem és Eric születése volt. De ha már Ericnél tartunk, pont a szülinapom után két nappal betöltötte a fél évét. Na, és persze simán ráver a kortársaira. Akkora kíváncsiság van benne, hogy ennek köszönhetően egyedül,… Tovább »
Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az NLCafé-ra!